דוא"ל לאיפוס סיסמה נשלח לכתובת הדוא"ל שנמצאת בקובץ עבור חשבונך, אך עשוי להימשך מספר דקות עד שתופיע בתיבת הדואר הנכנס שלך. אנא המתינו לפחות 10 דקות לפני שתנסו לאפס פעם נוספת.
עדיין לא פתחת חשבון?
ההרשמה לאתר תאפשר לך לגשת לסטטוס ההזמנה וההיסטוריה שלך. פשוט מלאו את השדות למטה, ונייצר לך חשבון חדש התוך זמן קצר. אנו מבקשים מכם רק את המידע הנדרש בכדי להפוך את תהליך הרכישה שלכם למהיר וקל יותר.
יש דג מרוקאי ויש חריימה. ההבדל בינהם הוא בעיקר ברוטב.
החריימה לרוב יותר חריף יש בו רסק עגבניות ויותר שמן, הרבה פחות עגבניות והדג המרוקאי יותר מעודן ואליו אפשר להוסיף יותר עגבניות, פלפלים מתוקים ואפילו גזר.
מה שלא תבחרו, חשוב שתתארגנו על חלה מתוקה ליד ולפחות שותף אחד שיודע להעריך אוכל טוב :)
מצרכים (4 מנות):
1 פילה דג לבן חתוך למנות
4-5 עגבניות בשלות פרוסות לטבעות
1 פלפל אדום מתוק חתוך לרצועות
2 פלפלים אדומים חריפים חתוך לטבעות קטנות
8-10 שיני שום שלמות
1 צרור כוסברה קצוץ
מלח, פלפל, כורכום - ככה וככה (או לפי הטעם)
שמן קנולה
אופן ההכנה:
1. מחממים מעט שמן בסיר, כשהשמן חם, מוסיפים אליו את רצועות הפלפלים המתוקים ואחרי צלייה קלה את פרוסות העגבניות.
2. בשלב השני אחרי התרככות של הפלפלים והעגבניות (כעשר דק) מוסיפים את שיני השום ומנמיכים את האש.
3. בשלב זה אפשר להוסיף את התבלינים, כוסברה וחצי כוס מים לעוד כרבע שעה כשהסיר מכוסה